cégünk

Alapítás és a kezdetek

A Kima Studio Kft 2001-ben alakult a New York Palota felújításának tervezése kapcsán. Németh Tamás okl. építészmérnök és ügyvezető társalapítóként ekkor már számos építész tervezői referenciával rendelkezett olasz és magyar érdekeltségű projektekben.

Múlt és jelen

Munkáink között jellemzően középületek, nagyobb társasházak tervezése, műemlék épületek felújítása szerepelt. Cégünk tevékenységének jelentős részét az esztergomi Szent Adalbert Központ, majd a Prímás Pince felújításának tervezésétől kezdve műemléki épületek felújításának, bővítésének tervezése alkotja.

A 2008-as évi gazdasági világválság és annak az építőiparra gyakorolt hatása kapcsán elindítottuk egyéb mérnöki szolgáltatásainkat, amelyek között a műszaki ellenőrzés, műszaki lebonyolítás és projekt menedzsment is szerepel.

Kihívások, jövőkép

Cégünk munkájának alapja a kollégák és együttműködő partnerek iránti bizalom. Mára elmondhatjuk, hogy rendelkezünk a legkomolyabb generál tervezési és lebonyolítási projektekhez kapcsolódó összes felelősségkör kialakítására alkalmas vállalati struktúrával és partnerhálózattal. Köszönhetően az elmúlt évek folyamatos megújulásának, cégünk alapításának 20. évfordulóját egy tapasztalt, mégis fiatalos, ambiciózus és a jövőbe tekintő csapattal ünnepelhetjük 2021-ben.

csoportkep_1100x1100px